Lagotto Romagnolo født 11.06.2010

tirsdag 2. november 2010

Forandringer...

Ting forandrer seg...Det har til og med en liten Lagotto begynt å innse nå.

Før var jeg liten og søt, sa alle. Hvit, lodden og med sylskarpe gjeddetenner.
Men det var da, det!


Sjefen har fått seg nytt pledd,- verdens deiligste. Jeg er lykkelig når det er mulig å låne det litt!
Gjeddetennene er det knapt noen igjen av nå. Alle fortennene har ramla ut, og blitt erstattet med små perler. Og i går kom den siste hjørnetanna også. Til sjefens store glede spytta jeg den ut på golvet rett foran henne. Hun har nemlig syntes det har vært så rart at jeg har mista så mange tenner, uten at hun har funnet en eneste en!

Så, igår var det dags, sa matmor og sjefen... Og tror dere ikke,- de gikk på meg for fullt med saksa! Denne gangen var det ikke bare litt sånn småplukk som jeg har vært med på før,- de tok ALT!
Da jeg var ferdig mente sjefen jeg så ut akkurat som mamma Murklan ;)


Vi mangler fortsatt å ta halen, litt mer på hodet, og magen. Og finpuss, da, påstår matmor. Men jeg var fornøyd med å sitte stille etter denne jobben, jeg. Og det beste av alt,- den eneste som blødde og hadde vondt da vi var ferdige, var matmor! ;) Hun var så redd for å klippe meg, at hun skulle ha sine egne fingre innimellom saksa og skinnet mitt ;)

Tror Alfred syntes jeg ble fin også, jeg!

Gustav er så travel om dagen, alt han tenker på er jakt og mere jakt. Er det ikke mus han er ute etter, sitter han på kjøkkenbenken og dagdrømmer om småfuglene på fuglebrettet...


Ja, så som du skjønner, det var før det, at jeg var hvit, lodden og hadde gjeddetenner...
Nå er jeg gråbrun og vakker, med kritthvit perlerad! ;)

4 kommentarer:

  1. Snyggt ! Jag känner igen det där med att klippa sig själv...Ganska dumt. Matilda och Perlo har två hörntänder kvar var men eftersom dom nya är på väg upp så HOPPAS jag att dom lossnar snart ! Vad är "pledd" ?

    SvarSlett
  2. Vad fin du blev :) och vilka vackra tänder. Matte skulle nog också vilja plocka fram saxen ibland, men än så länge har vi klarat oss med borste och kam. Flora och Skorpan

    SvarSlett
  3. Söta rara gulliga Rosamunda, vad du blev fin! Tänk vad mycket du får vara med om.
    kramar och blöt nospuss från Miko och "mostrarna" Hera&Luna!

    SvarSlett